#Hvorforsåmangehashtags

Lav et photoshop-billede

Er du bare lidt interesseret i Photoshop? Men mangler du ideerne?
Jeg har tænkt over, hvordan man kommer godt igang med et projekt i Photoshop. Og her fandt jeg frem til 5 steps.

  1. Brainstorm!
    – Jeg synes personligt, at det er vigtigt, at du tænker en del over, hvad du egentlig vil lave.. Og selvom du har en ide, så prøv alligevel at brainstorme på det.. Fordi hvis du 100% ved hvad du vil lave, så er det lettere og mere overskueligt at gå til.

  2. Lav skitser!
    – Du behøver ikke være nogen vildt god tegner, for at lave skitser.. Det er fint med tændstiksmænd og andre ting. Men at lave en skitse for det du vil lave, er en god ide, for at du kan få et overblik over hvad du vil lave og over hvordan du nogenlunde vil have det til at se ud.

  3. Få inspiration!
    – Med inspiration mener jeg, at du kan søge på nettet, for at se om andre har lavet et billede, ligesom du har tænkt dig.
    Det er ikke for, at du skal kopiere billedet, blot for at du kan bruge det som inspiration.
    Det kan godt være, at du godt er klar over hvordan du laver billedet, men det er stadig en god ide, at søge lidt på youtube, og se speedarts og tutorials på hvordan man gør.. Det kan godt være, at du ikke får så meget ud af det, men det kan også være, at du lære noget nyt, og kan gøre billedet endnu bedre.

  4. Lav flere eksempler
    – Det kan godt være, at du kan blive træt af at se på det samme, men jeg vil helt klart anbefale dig, at lave flere eksempler.. Måske lave 2 – 3 billeder af det samme. For så kan du netop vurdere hvad der er bedst.

  5. Vær stædig
    – Hvis det ikke fungerer første gang eller anden gang, så giv ikke op! Det er vigtigt, at du stædigt bliver ved og ved og ved. Du kan næsten altid søge på youtube efter den ting, som du har problemer med.. Der vil næsten altid komme tutorials på hvordan man gør det.

lyspaere

– Amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Hvorforsåmangehashtags